Ons verhaal

overons-missie-header-1000x250

Topa Verpakking heeft een compleet assortiment van verpakkingen, voor alle mogelijke verpakkingsvragen. Daarnaast ontwikkelen en testen wij innovatief maatwerk voor bijzondere producten en doeleinden. Hierbij werken onze specialisten nauw samen met opdrachtgevers. Vaak zijn dat intensieve trajecten, waarin een kritische blik en vindingrijkheid minstens zo belangrijk zijn als kennis van betrouwbare verpakkingen. Zo werken wij al sinds 1922 met succes aan uitdagingen op het gebied van verpakken. Met ervaren, betrokken medewerkers die snel schakelen en snappen wanneer zij net die stap extra moeten zetten.

Ons verhaal

Want Topa gaat verder dan verpakkingen. Verpakken is ondernemen, weten wij uit ervaring. Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun producten tijdens het transport optimaal worden beschermd, onder alle omstandigheden. Dat is cruciaal voor hun continuïteit en winstgevendheid. Een verpakking moet bovendien tegen de goede prijs worden ingekocht en zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom zetten wij ons in voor gedegen en verantwoord verpakken, vanuit een helicopterview over de gehele logistieke keten. Voor kennisontwikkeling en innovaties, inclusief uitvoerige simulatietests. Voor procesoptimalisering, kostenbesparing en milieuwinst. Dit komt allemaal samen in de zekerheid waar Topa Verpakking voor staat; het is de service aan al onze klanten.

Topa Verpakking. Doordacht verpakt.

ISO Certificering

In onze bedrijfsvoering, van verpakkingsontwikkeling tot verpakkingstests, hanteren wij een kwaliteitsaanpak bij alle fasen van het productieproces om te voldoen aan de eisen van de ISO certificeringen 9001 en 14001. Sinds 1992 is Topa gecertificeerd voor ISO 9001. Op verzoek worden de certificaten beschikbaar gesteld.

onze Waarden

Onze waarden beschrijven de houding van onze medewerkers die vereist is om onze visie waarheid te laten worden.

Mensen: ons doel is om onze medewerkers te behouden, ontwikkelen, motiveren en een veilige werkomgeving te bieden.

Ondernemerschap: wij koesteren medewerkers met een ondernemersgeest en een inspirerende managementstijl, aangevuld met uitdagende activiteiten ondersteund door innovatie en 'out of the box' denken.

Servicegericht: wij beschouwen ons als een service verlenende organisatie van verpakkingsproducten die doorgaat totdat de klant tevreden is.

Samenwerken: een succesvol netwerk van leveranciers, klanten en partners zijn essentieel om met elkaar voortdurend waarde te creëren.

Milieubewust: ons doel is om het milieu te beschermen en onze prestaties wat betreft duurzaamheid te verbeteren.

Contact

Bel ons
+31 (0)252 245 200
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen