Over ons

Topa Verpakking is een toonaangevende organisatie met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met onze vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren wij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Naast innovatie hechten we veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, commitment en klantgericht handelen. 

Dankzij een groot assortiment aan transportverpakkingen, industriële verpakkingen, beschermende verpakkingen, retail verpakkingen en displays, zijn wij in staat met u mee te denken en te adviseren.

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij ontwerpen, produceren en leveren verpakkingen op basis van duurzaam verpakkingsmateriaal voor het verpakken, promoten en beschermen van de producten van onze klanten.

Meer over Topa
Onze missie en visie

Missie en visie

Topa heeft als missie het beste bedrijf te zijn in de markt van transportverpakkingen. Dit komt tot uiting door onze klant en leveranciersgerichte focus die is gebaseerd op professionaliteit, servicegerichtheid, innovatie en flexibiliteit.

Meer over missie en visie

Klantcases

Wij maken het verschil bij onze klanten. Snelheid, professionaliteit, denken in oplossingen en kennis verschaffen op een pro-actieve manier is hoe wij samenwerken. Enthousiasme en passie stralen wij uit naar onze klanten.

Meer over klantcases
Werken bij Topa

Werken bij Topa

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je geïnteresseerd in een afwisselende functie bij Topa? Dan komen we graag met je in contact.

Meer over werken bij Topa

Nieuws

24-08-2016
Haarshop zet in op ergonomie

13-07-2016
Topa is verpakkingsdeskundige rijker 

28-04-2016
Handleiding duurzame verpakkingen 

18-03-2016
Verpakken als succesfactor 

04-03-2016 
Beleving op de Webwinkel vakdagen

Contact

Bel ons
0252 - 245 200
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen