Nieuwe Eco Fiber Film wikkelfolie vermindert plastic afval met 50%

nieuwe eco fiber film

Eco Fiber Film is dé milieuvriendelijke wikkelfolie voor machines:

  • bestaat voor 30% uit gerecycleerde materialen
  • 100% recycleerbaar
  • verhoogt palletstabiliteit
  • minder wikkelingen = een lager verbruik

Net zoals de andere Fiber Films is deze folie in de lengte met draden versterkt waardoor er minder folie nodig is om een hogere palletstabiliteit dan alle andere folies in de markt te bekomen. Doordat je minder folie nodig hebt en de folie makkelijk om de pallet heen wikkelt, wordt het gehele wikkelproces duurzaam, ergonomisch en snel.

Door Eco Fiber Film te gebruiken steun je de groeiende circulaire economie en verminder je de druk op het milieu van jouw bedrijf. Voor meer informatie, een demo of vragen kunt u contact opnemen via e-mail of telefonisch via: +31 252 245 200.