Topa Verpakking lanceert vindingrijke manier van pallets wikkelen

Om pallets sneller, ergonomischer en tegen lagere kosten te wikkelen, lanceert Topa Verpakking de Fiber Wrapper. De Fiber Wrapper is een dispenser die in combinatie met Fiber Film unieke eigenschappen bezit om palletladingen te stabiliseren. De Fiber Wrapper is licht in gewicht, heeft een pre-stretchsysteem en een verstelbare rem. Hierdoor is Fiber Film makkelijk in gebruik bij het wikkelen van pallets.

Wat doet de Fiber Wrapper?

Het belangrijkste doel van de Fiber Wrapper is ladingstabilisatie, maar dan wel op een snelle en veilige manier. Zo was ergonomie bij de ontwikkeling uitgangspunt, zodat de gebruiker minimale belasting ondervindt en minimale inspanning hoeft te leveren om pallets te wikkelen.

Door de unieke fibers die de Fiber Film folie bevat, kunnen er twee keer zoveel pallets gestabiliseerd worden dan wanneer er standaard folie gebruikt wordt. De Fiber Wrapper is voorzien van handige magneten, zodat de Fiber Wrapper makkelijk kan worden opgehangen bij de werkplek of aan een heftruck.

Nodig ons uit voor een demonstratie in uw magazijn, telnr. 0252 245 200

Fiber wrapper