Nieuw dozenproductielijn voor Topa Verpakking

Topa Verpakking heeft in Lelystad een grote productiefaciliteit waar dozen geproduceerd worden. Sinds kort staat hier ook een nieuwe machine, de FFG (Flexo Folder Gluers). Doordat de productiecapaciteit groeit en ook de vraag naar dozen stijgt, is er een nieuwe machine aangeschaft. Met de FFG kunnen we nu meer en sneller dozen gaan produceren. Deze nieuwe machine zorgt voor een duidelijkere en scherpere bedrukking op de doos en de dozen worden dan ook flexo bedrukt. De vorige machine kon rond de 3000 dozen per uur produceren, terwijl de nieuwe machine dit aantal kan verdriedubbelen. Bovendien is de kwaliteit beter en werkt hij nog efficiënter door middel van een digitaal computergestuurd systeem. Zo kan er sneller geproduceerd en geleverd worden.

Sipack dozenmachine