Duurzaamheid

Om morgen nog als een relevant bedrijf beschouwd te worden, zullen wij steeds duurzamer en milieuvriendelijker te werk moeten gaan. Wij zijn ons bewust van het feit dat de verpakking, wanneer deze haar functie verloren heeft, afval is. Daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijkere materialen en onderzoeken wij mogelijkheden om de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te verminderen.

Ons internationaal erkende kennis- en innovatiecentrum is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en materialen op het gebied van duurzaamheid & milieu. Hierdoor weet u wat de meest duurzame verpakking van morgen is. Maar niet alleen tijdens verpakkingsontwikkeling kunnen wij u adviseren. Ook voor advies over een milieuvriendelijkere doos, tape of beschermingsmateriaal kunt u bij ons terecht!

Lees hier over onze duurzaamheidvisie

Onze duurzaamheidsvisie

Onze duurzaamheidsvisie is 'Empower sustainable packaging': met onze verpakkingen willen we bedrijven en leveranciers ondersteunen in duurzaam leven en werken.

Meer over onze duurzaamheidsvisie
Meer weten over milieu

Milieu

We zijn ons ervan bewust de belasting van het milieu geminimaliseerd moet worden en zullen ons inspannen deze belasting zoveel mogelijk te beperken.

Meer over milieu
Certificering

Certificering

Bij de verpakkingsontwikkeling hanteren wij een kwaliteitsaanpak gedurende alle fasen van het productieproces om te voldoen aan de eisen van de ISO-certificeringen 9001 en 14001.

Meer over certificering